Stromen

in evenwicht

AGENDA binnenkort

header wandeling karma met tekst

SPIRITUELE NATUURWANDELINGEN 2019 op diverse plaatsen op de Veluwe:
gaan niet door i.v.m. Coronabeleid RIVM - 
Actuele programma’s: www.stromen.info of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ZOOM online workshop: Mandela kleuren : wat zegt het over je persoonlijkheid? Klik hier voor meer info.

NIEUW: Aanbod: Chakra metingen van deelnemers voor en na workshops die door anderen gegeven worden. Informeer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

*Verschenen in ParaVisie magazine: interview met Yvon van der Meer:  "De waarheid over Aura's".KLIK HIER voor het artikel

* Verschenen in Koorddanser magazine: artikel over Yvon van der Meer: "Aurahealing: van bescherming tot diagnose". KLIK HIER voor het artikel.* Het boek STANDAARDWERK "Aura's opgehelderd. NIEUWE INZICHTEN  door energiemetingen" is verschenen. Lees hier verder. (Auteur: Yvon van der Meer )

Stel je persoonlijke vragen over de aura en chakra's via Berichten op de speciaal hiervoor ingerichte FACEBOOK PAGINA"Aura's Opgehelderd".|
Persoonlijke consulten ook op locatie! Vraag info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.