Stromen

in evenwicht

Aura Chakra fotografiedagen

Aura-Chakra CONSULTEN en Consultdagen

* CONSULTEN op diverse locaties.
* Ook op locatie (spirituele winkels, cursuscentra of bij particulieren thuis)
* Ook kunnen wij een fotografiedag voor u aanbieden. Hiervoor kunt u contact opnemen: 06 110 459 06.

In een consult worden de energiestromingen via de aura gemeten via een sensor waar de hand op wordt gelegd.
Dit is geavanceerde apparatuur uit Amerika die daar wordt gebruikt voor de universitaire faculteiten Energetische Wetenschappen en ook over de gehele wereld door therapeuten.

Deze sensor geeft letterlijk inzicht in je energiestromingen via de aura op lichamelijk, geestelijk en gevoelsniveau.

Hoe ziet onze energieverdeling er op de foto uit en kunnen wij onze energieën beïnvloeden?

De Aura
 
Elk levend organisme wordt omringd door een elektromagnetisch veld dat “aura” heet. Dit (aura)veld trilt op verschillende frequenties en weerspiegelt de stand van zaken van onze geest, ons lichaam en ons innerlijk. De aurafoto vertelt ons veel over wie we zijn en waarom we op een bepaalde manier handelen en functioneren.
 
 
 
Wat betekenen de kleuren van uw aura?
 
Iedere kleur heeft een eigen trillingsfrequentie en is verbonden met verschillende chakra’s of energiecentra in uw lichaam. Uw aurakleuren worden gevormd door uw lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele toestand. Iedere kleur heeft een unieke betekenis. De ene kleur is daarom net zo belangrijk als de andere kleur. En de ene kleur is niet beter of slechter dan een andere kleur. 
 
 
DE chakra’s
 
Zoals u een zenuwstelsel heeft en een bloedcirculatiesysteem, zo wordt de energie ook verplaatst in uw lichaam. Dat gebeurt via de chakra’s: onzichtbare, maar wel te meten, energietandraderen.
De hoofdkleur van uw complete energiehuishouding geeft aan welk type persoon u op dat moment bent. Deze hoofdkleur kan langere tijd dezelfde blijven.
Er zijn zeven hoofdchakra’s die elk een bepaald lichaamsgebied vertegenwoordigen en die na meting met de handsensor door vorm en kleur op de foto aangeven waar uw energieveld wel of niet goed circuleert.
De Chakrafoto laat zien hoe uw energieverdeling is: sterk of zwak, in balans of niet. Het toont uw sterke kanten maar ook waar wat energieverlies is. 
 
 
 
De kosten van een consult zijn zo laag mogelijk gehouden om zoveel mogelijk mensen inzicht te kunnen geven in hun energiesysteem en gezondheid op alle gebied: € 65 p.p. (totaal anderhalf uur) 

Je krijgt hiervoor

  • Aurafoto + Chakrafoto
  • + Persoonlijke rapportage op papier (grafieken en verklaring van de persoonlijke aurafoto)
  • + Algemene Aura- en Chakra documentatie om ook zelf een Chakra- en Aurafoto te leren analyseren
  • + Metingen,
  • Uitleg/Reading,
  • Analyse en
  • Advies
  • Vragen daarna via mail worden beantwoord

Je kunt bellen of mailen voor een afspraak naar: 06 110 459 06 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

FacebookLikeBox