Stromen

in evenwicht

Cursussen

Werken met Chakra’s voor een betere energieverdeling

met kristallen, meditatie en energiekoorden, kleuren en geuren

Cursus van 3 avonden - Yvon van der Meer

Chakra’s ontvangen, verdelen en verspreiden de energie die wij ontvangen. U voelt zich lekker in uw vel zitten als deze energie goed stroomt en in evenwicht is! Is die energieverdeling niet evenwichtig en krachtig, dan raak je uit balans. Je voelt je soms onzeker, neiging teveel naar je verstand te luisteren, snel gekwetst, lusteloos enz.

Op een Chakrafoto kun je zien: welk type energie ontvang ik (wat kan ik); welke gebruik ik (wat doe ik, waarom) en hoe werk ik aan een betere energieverdeling (gezondheid/functioneren)

Chakrafoto als concreet hulpmiddel
Via Foto-video-technieken worden uw energietrillingen van 7 hoofdchakra’s op beeld vastgelegd. Met deze persoonlijke foto’s wordt verder gewerkt in 3 avonden. Aan het einde iedere avond wordt ook gekeken naar de effecten op de Chakrawerking.

Avond 1:
Kristallen. Helder beeld op Chakra’s en kristallen. Met informatie over kristallen, werking van kristallen en zelf werken met kristallen.

 

 

Avond 2:
Energiekoorden. Wat zijn energiekoorden en hoe functioneren ze. Maken van chakraverbindingen met kosmos, aarde en jezelf voor een betere doorstroming van energie. Oefeningen met elkaar via energiekoorden in meditatie.

 

Avond 3:
Kleuren- Geuren Hoe kunnen we deze gebruiken om Chakra’s en daarmee onszelf, meer in balans te krijgen. Oefeningen met kleur- en geurtrillingen en meditatie.

 

De cursus heeft als doel methodieken over te dragen om bewuster EN concreter met de werking van Chakra’s om te leren gaan.

Opmerking: Voor en na de avond worden de chakra's doorgemeten en gefotografeerd zodat de effecten van de cursus direct zichtbaar zijn. We werken in de cursus met kristallen, energiekoorden, meditatie, geuren, kleuren en Chakrafoto's.
Inbegrepen in de cursus zijn elke avond een chakrafoto en een cursusmapje. U dient zelf voor pen en papier te zorgen.

FacebookLikeBox