Stromen

in evenwicht

Licht- en kleurtherapie

Kleurentherapie

Elke kleur heeft zijn eigen golflengte en trillingsfrequentie

UNIEK: Naar voorbeeld van de Oude Egyptenaren (zij waren al in staat om de bundel licht uiteen te laten vallen in de voor ons zichtbare spectrumkleuren (regenboog), is er in de praktijk een kamer ingericht voor Kleurlicht- en Lichtbaden.

Zo kunnen de lichttrillingen rechtstreeks uw energieën voeden of tot rust brengen !!! 

Lees meer...

Lichttherapie

Gekleurd licht wordt al duizenden jaren gebruikt voor het genezen van ziekten en aandoeningen. Na een onderbreking tijdens de industriële revolutie vond het in de 20e eeuw wederom zijn weg in de geneeskunde en in spiritualiteit. Lichttherapie is niet langer een mysterieuze en intuïtieve bezigheid. De wetenschap heeft inmiddels in onderzoeken het effect van licht vastgesteld.

Albert Einstein was één van de eerste wetenschappers, die bewees dat licht (zelfs in kleine hoeveelheden) een significante invloed kon hebben op materie. Hij bewees, dat lichtgolven (fotonen) een stortvloed aan elektronen losmaakte uit metaal als het daarmee in aanraking werd gebracht. Na Einstein zijn er nog vele andere onderzoekers geweest, die dit hebben waargenomen en verder onderzoek hebben gedaan.

Licht- en kleurtherapie, kleurbaden

Lichttherapie, kleurbaden, kleurtherapie en gecombineerde behandelingen.

Kleurlicht bestaat uit trillingen van bepaalde lengte en hoogte. Geluid ook.
Onze energiestraling bestaat uit hetzelfde. Daarom kunnen kleurtrillingen en geluidtrillingen (en geurtrillingen) ons beïnvloeden.
Voor en na worden de behandelingen gecontroleerd door meting van uw energie op foto. er wordt op videobeelden en foto uw Aurastromen en Chakrawerking vastgelegd en geanalyseerd als voorbereiding op het kleurlicht bad.
 

Lichttherapie
tegen het gevoel van depressie en futloosheid,bevordert de balans in het dag en nachtritme, ploegendienstsyndroom en jet-lags.
Kleuren en kleurlichttherapie
door middel van kleurvibraties, energieën in het lichaam stabiliseren of wijzigen.Deze vibraties bepalen gezondheid, rust en harmonie
Infraroodbehandeling
voor spierontspanning en betere doorbloeding bij gewrichtspijn

FacebookLikeBox